134

Näst sista dagen på 2011... Något av ett skitår om ni frågar mig, men då kan man ju iaf glädjas åt att 2012 kommer att bli bättre! 2011 har det tagits otroligt många liv, både i familjen och i världen. Nästa år så kommer det födas nya liv även här både i familjen och världen. Det är väl vad jag ser mest fram emot, sedan så skulle det ju inte skada det minsta att hitta kärleken heller!
Ja snälla, ge mig ett hjärta eller två!

133

132

131

Idag kom jag hem efter julhelgen, och imorgon blir det att åka till fadern. Har precis spenderat över hen halvtimme på att ta bort nagellack... kör inte på glitter igen på ett tag!

130- God Jul!

Nu är jag i Säffle, men självklart så ska ni få ett rungande GOD JUL!
Så söta! Perfekta för en jul full med kärlek!

129

Var lite personliga istället för att ta allt via internet! Kärlek är bäst live, och då menar jag all sorts kärlek! Mellan vänner, pojkvän, flickvän, klasskompisar, kusiner ALLA!! :D

128

Jag har jullov!!! :D Och vad göra jag? Pluggar såklart! FML. Jaja, vad mycket jag har skrivit om massa tråkigt plugg nu, men det är vad mitt liv består av nu, tragiskt nog. Imorgon åker vi iaf till Säffle för att fira jul, alla julklappar är klara och det står nu två fulla papperskassar i hallen med klappar till folket! Ha en bra kväll!
Om en stund så ska jag föra skumtomtefudge, rosa och härlig. Hoppas att det blir bra! :D

127

126

Nu är det dags att göra sig redo för sängen och dra på ett lager med mitt nya snygga nagellack! :D Ska slå in en julklapp till en kompis också så ska hon få den imorgon! :D

125

Å herre! Min pappa frågade precis om jag vet vem David Beckham är... tror han att jag lever under en sten eller?! HAHA!!! Jaja, nu pluggas det iaf som vanligt och lovet lär ju inte bli något undantag tyvärr :(

124

Gud, det går inte att förstå att det är julafton på lördag och att jag faktiskt får jullov på torsdag! Det ska bli så skönt att slippa plugga ett tag... trodde jag :P Inte en chans när man har prov sista dagen innan lovet och första dagen efter lovet... kul va?! Så var det med det jullovet! Men julmusik är ju härligt...
Varför den här bilden?! Jag gillar inte ens glögg :P
Vilket flummigt inlägg, aja jag är trött och ska (för allas skull) sova nu!

123

Gud jag har verkligen ingen koll på vilka bilder jag redan lagt upp så det kan vara att det kommer samma igen, men jag försöker hålla lite koll iaf, men det känns som att den här reda finns i bloggen... Jaja, jag undrar ju verkligen så ni får den igen!

122

121

120- Världen

På Sverige (och Norge) så står det: Vikings and porn (the good kind) :P Haha

119- Moderna världen

Vi lever trots allt i en modern värld så då kan man väl inte säga annat med den moderna världens hårda ord än:
Logga ut ut mitt liv, logga ut ur min värld och stäng av datorn!

118

117

116

115

Barnet har som regel fått sitt förstånd från pappan, eftersom mamman fortfarande har sitt i behåll.

114- HP

Som det sanna Harry Potter-fan man är så blir man lite rörd när man ser den här, och det känns konstigt att det är över!

113

Nu har bästa precis gått hem, och jag ska börja plugga igen, prov imorgon ju... kul jul!

112

Nu ska jag bara torka håret och sedan bär det av till bästis <3

111

Då slår hjärtat lite extra!

110

Skulle inte vara helt fel att höra dessa ord när man sitter i morgonrock och sovfrilla och pluggar geografi! Fär kanske intala mig det själv i brist på annat :P

109

108

107

106

105

Finns det några finare ord för en utmattad student än kompledigt, håltimme och lov? Kompledigt har jag imorgon, så slutar 3 istället för 5 (!), och lov blir det nästa vecka. Det behövs!

104

SANT!

103

Blir varm i hjärtat!

102

Du vet vem du är! <3 Kan inte alla ge lite extra kälek till sin bästa vän nästa gång ni ses?

101

Å vad jag kan störa mig på tjejer som går runt med leggings och en tröja... ingen kjol inte ens en lång tröja. Det ser vekligen så sjukt fult ut! Tänk på de girls!

100!!!

Hundra!!! Okej har gjort några fler än hundra inlägg, men av de som jag har räknat och haft siffra som rubrik så är det hundra nu! :D Vad ska vi fira det med då?
En riktigt sköning som fyller 100 bast :P
En liten kärleksbild också såklart, ni är ju inte inne på Lodl för att se en tant tända en cigg... ni ska få se kärlek i alla dess former såklart! <3

99

98

Aww, då suger det ju att han redan är borta! Men jag säger alla i programet på tv3, det blir bättre! Ta det från någon som vet :)

97

96

95

Man kan ju alltid hoppas! Men vad händer om det är han som vänder sig om och går utan att se sig om...?

94

Såja! Efter 16 timmars plugg under lördag och söndag, med sammanlagda minuter utanför lägenheten på typ 20 minuter så är det dags att sova för att orka gå upp och vara i skolan hela dagen imorgon, och sedan åka hem och plugga ännu mera!!! Å vad man älskar livet när skolan tar upp all fritid som finns här i världen!
Bilden är ju totalt off, men men :P

93- Julklappar

Har inte en enda juklapp inhanlad... Känns ju lagom bra :P Har verkligen inte haft tid, har haft så sjukt mycket plugg att det inte funnits så mycket tid till annat, och det lär ju inte bli bättre precis. Igår satt jag i 9 timmar och pluggade, och tiden utanför lägenheten kan räknas till under en kvart när jag gick och köpte kyklingkorv innan jag ens börjat plugga. Idag har jag pluggat i 3 timmar än så länge, och är långt ifrån därdig, så det kanske blir lika mycket till om jag har tur... Inte konstigt att det inte blir så uttänkta och kreativa julklappar till folket i år!
Har ni börjar med julklapps-shoppingen?!

92

91

90

Den här klänningen skulle jag kunna gifta mig i och sedan bära för all framtid! Så fantastiskt vacker, men det saknas en sak... En kille (och åldern kanske...). Å ett bröllop skulle ju vara fantastiskt att gå på nu i vintermörkret, lite kärlek värmer ju så bra!

89

88

Blir lite varm i hjärtat när jag läser citat som är så sanna och lärorika!

87

...

Skohjärtat är nu nöstan ickeexisterande. Det har blivit ytterligare knas med beställningen av drömskorna, och nu säger de att de inte finns, men de finns på internet, och pratar man med dem så frågar de om man vill göra en ny beställning på de svarta för att de finns inne... Förvirrande... Det har också dragits pengar från kortet från min beställning med två par skor, frakt och tullar, men det paketet kommer inte att komma... vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra nu, men det måste lösa sig! Pengarna ska tillbaka, och på något sätt ska jag ha mina skor!
Den skogarderoben i julklapp tack!

86

85

Krossat skohjärta

Nu blev de riktigt bittert! Det blir bara de svarta skorna till mig, och inte de coola stars and stripes. Har pratat länge med många olika på företaget som jag beställt ifrån, men nej det går inte att lösa. trots att de har tabbat sig och sagt att ett par inte finns och sedan att båda paren skulle komma. Dålig stil tycker jag! Skohjärtat är krossat, men det andra (och viktigare) hjärtat är så gott som intakt ändå.

84

83

Snöat in lite på skor kanske...? :P Aja, god natt på er, kärlek!

82

En annan sorts kärlek...

YesBox, skorna är beställda och lyckan är gjord! Tänk vad glad ett par skor kan göra en människa :D Har gått runt och varit sådär lyxglad hela dagen, har faktiskt aldrig unnat mig  något i den här utsträckningen förut tror jag så leendet är fast på läpparna ett tag :)

Skor på Lodl...

Måste bara skriva någon rad om skor här på Lodl. Imorgon skickas beställningen iväg på drömskorna, hoppas bara att de inte tar slut under natten, då blir det krossade hjärtan kan jag säga! Håller alla tummar jag har för att allt ska flyta smidigt och att jag har dem i min ägo innan jul!!! Håll era tummar också är ni snälla så kan jag sova gott :D
Kärlek till er, och uräktar både den dåliga uppdateringen och det malplacerade inlägget :P
De finns bara skvar i min storlek... ÖDET!!!

81

Love or don´t love

Bilder och ord om kärlek och livet, och smink och skönhet på ett hörn

RSS 2.0