447- BS i Göteborg

En helg i Göteborg: Den börjar med att vi träffar Garry Tallent som är basist i Bruce Springsteen & The E Street Band, köar från kl. 7 på morgonen och kommer in som person 508 av 66 000 på Ullevi. 20.30 drar konserten igång och man lyckas jobba sig ända fram till scenkanten, det betyder att man står mindre än en meter från Bruce Springsteen… Dagen efter är det Liseberg i totalt spöregn i flera timmar. Helt enkelt en underbar och oförglömlig helg!
Här har vi Garry och vi tre :D

446- Ledin

Nu ska jag snart gå ut till bussen och åka iväg till köket för cateringfirman som jag också jobbar lite på. Vi ska åka till Skansen och catera till Tomas Ledins konsert, antagligen bakom scen om jag har fattat saken rätt... Det lär vara massa kändisar och det är ju lite coolt :P Typ Måns Zelmerlöw, E-Type, Eva Dahlgren och Sarah Dawn Finer ;) Nej, nu måste jag på med jobb-byxorna och skorna och sätta upp håret så är man klar att gå sen :D
Ledin
 

445

Så bra! Haha!! :D

444- <3

Det är alltid tråkigt att lämna honom vid dörren eller vid bussen, men en sak som är underbar är när man plötsligt långt senare känner doften av honom i sitt hår eller på kläderna <3

443- Akta er lite för Tradera!

Måste bara varna lite! Tradera kan vara fantastiskt och allt sånt, men alla säljare är inte helt ärliga... Har inte råkat ut för något själv, men såg precis en bild på en ögonskugga och jag kan garantera att säljarens beskrivning inte stänner!
Som ni ser så står det att skuggan kommer från MUS, vilket den inte gör! Det ser snarare ut som en förpackning från MAC, men jag skulle säga att det är någon fakeprpdukt som ska likna MAC, men varför hon säljer den som MUS, det vet jag inte. 
Här är en hög med smink från MUS, och de riktiga förpackningarna... inte ens lika!
Här är en från MAC, betydligt mer lik!
 
Så akta er folket och se till att ha koll på vad ni köper!! Lycka till för det finns mycket bra att köpa!

442

441

Imorgon är jag ledig, tänka vad skönt! Måste åka till mamma och hjälpa henne med mina syskon och så, och så kommer pöjk hem till mig när han slutar jobba. Har lovat honom att baka så får se om jag tar det imorgon, det vinner man ju själv på också :D Det kommer nog bli asmys, bebisar och pojken (och mamma på ett hörn :P) Nej ni, jag måste nog får mig min skönhetssömn nu tror jag... Fick höra på jobbet idag av Flört-Jocke (kan vi kalla honom) att jag var så söt idag, midsommarsöt... LOL! Sa att det kunde bero på att jag sovit, så fick han höra att jag skulle vara ledig imorgon och sa då att jag skulle vara sinnessjukt söt imorgon om jag kan sova ut :P Han är ju för skön, haha!
God natt på er! :D
Ska så göra det imorgon, om man nu skulle kunna bestämma det :P

440

Ägda grabbar! LOL

439

Åh herre! Suck vad man blir varm i hjärtat <3

438- Kind

Att man alltid ska vara för snäll... En kille på jobbet ringer 22.30 och sjukanmäler sig för sitt pass imorgon, som börjar 07.00. Det betyder att det är för sent för att ringa in någon annan, så jag råkar visst erbjuda mig att jobba... Skulle då jobba mellan 7 och 11, men ringde sen och bad att få jobba till 2 så det blir mer värt, men jobba till halv elva idag och upp vid fem imorgon... Och så ska jag hem till pöjk på kvällen så man ska ju hinna göra sig iordning för det också :P Är för snäll helt enkelt och ställer upp, men man får hoppas att det lönar sig i längden, karma typ!

437. LOL HP

LOL!!!

436

Detta ska jag göra när jag får semester! Det är ingen idé att göra det nu för det kommer bara bli förstört direkt eftersom man tvättar händerna hela tiden och så :P

435- Sneaky

434- Minx

Den perfekta formen på naglar om ni frågar mig! Och så är det ju så sjukt coolt med en snyggt gjord minx!

433- Otur?

Fredag den trettonde... Jag ska jobba, kan det betyda att jag kommer tappa min första tallrik bara för att?! :O Hoppas inte!! Jag började ju jobba med frukostservering 2010 i tre veckor, sedan en månad 2011, och nu har jag jobbat i restaurang i tre veckor och har aldrig tappat något utom typ någon gaffel här och där. Inget har gått sönder, men fredag den trettonde skulle ju kännas som en typisk dag att bryta den trenden :P
Ne, nu ska jag snart sticka iväg och jobba i tre timmar och sedan får vi se vart världen för mig :)

432

431

Du vet den där känslan när han rör dig, eller du tänker på honom. Den där känslan som får huden på axlarna, skulderbladen och nacken att knottra sig, och man liksom ryser. En av världens bästa känslor om du frågar mig!
 

430

Oooo det pirrar i magen, för imorgon händer två spännande saker! Jag ska börja ett till jobb för första gången, shiiit! :) Och sedan så ska jag ta med mig en liten pöljk hem för att käka och träffa mamsen :O Det blir nog bra :) Nu ska jag sova! God natt :)

429- G

kitten
Snälla bli min!

428- Highlighter

Vilken skillnad! 

427- Mitt rum

Love or don´t love

Bilder och ord om kärlek och livet, och smink och skönhet på ett hörn

RSS 2.0