192- Sunset

Jag köpte ju eyedust "Cocktail" (det gröna) för några dagar sedan, men var tvungen att gå in på MUS idag igen eftersom det var deras sista dag med rea. Gick in i en affär i Sickla istället för den på Drottninggatan och där hade de lite andra produkter. Har varit sugen på att köpa mig en gul skugga av något slag, så nu slog jag till på "Sunset" för 75 kr.

191

Månades sista dag är här, det betyder att jag är upper för sent igen! Februari ser jag sjukt mycket fram emot! Det kommer att betyda ett litet steg närmare våren och sommaren, och så blir jag ju äntligen storasyster också!!!!!
Nu sover jag nästan så det är bäst att släcka! God natt :D

190- Funtar på att köpa...

Funderar på att be om att bli sminkad med cake eyliner, och om jag gillra det så köper jag kanske en :) Har sett så många som älskar den så varför inte prova?! :P
Cake eyeliner- Black, 175 kr

Eyeliner (102), 85 kr

Någon som har provat?

189

Idag åkte jag hem till mamma på kvällen för att ta hand om henne efterson hon är i slutet av en jättejobbig tvilling-graviditet. Där möttes man av en liten överraskning (och nej, tvillingarna har inte fötts!). En påse från MUS stod i hallen. Mamma sa att den var till mig och in den så ligger ett presentkort för en makeupkurs på 50 min, där man också får produkter för 500: kr! Fick vist för att jag hjälpt till så mycket under månaderna som gått med allt som har med mat, handling, städning, you name it att göra… allt typ! Superglad tjej! :D Jag fick det i julklapp 2010 också, men då var tjejen som sminkad mig ganska dålig och otrevlig så hoppas på bättre den här gången.
Dessa produkter valde jag ut då och fick lägga till lite då det kostade mer än 500… :P

Blush Fresh Rose


Microshdow Ghetto


Microshadow Muffin


Lipstic Crown


Det var det. Imorgon ska jag kolla lite på va jag vill köpa den här gången och om jag hittar något så lägger jag upp det här! :D

188

Nu ändrar jag numret i rubriken till det faktiska antalet inlägg i bloggen, det är därför det blir ett hopp! :P

178

177

Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger. /Oscar Wilde

176

Guuuud, varför sover jag inte?! Jag har tittat på youtube för evigt känns det som, och det är videos när pojkvänner sminkar sina flickvänner utan att de får hjälpa dem med att ens säga vart saker ska. Så kul och gulligt! Hittade lite andra videos på vägen, men rekomenderar att söka på "My boyfriend does my makeup" :) Man blir liksom lite småkär i kärleken man ser hos paren och killarna är så gulliga :P Nej nu ska jag sova! Hörs imorgon! :)
Så här snygga blir kanske inte flickvännerna, men gulligt som tusan är det! :D

175- Tredje plats

Mitt öga med finfint brons!

174- True colors

Typ den coolaste eyelinern jag någonsin sett! Sminkade en liknande liner på handen för ett tag sedan, men jag hade inte riktigt någon bra röd (men nu kan jag ju ta metal cherry), och gul har jag fortfarande ingen bra.
But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

174

173

172

Oj, det känns att man inte har haft matte sedan innan sommaren! Har precis suttit och räknat på lite saker till våran klassresa, puh! Måste nästan få gå och lägga mig efter ett sådant matteproblem som också blandar in att folk inte vill sälga det de ska för att vi ska få in pengar... människor :P
Känns lite så, men det blev nog rätt till slut iaf :P

171

170

169- Nytt från MUS

Idag sprang jag in på MUS för att kolla om de hade några produkter kvar på rean, och ja. Fick med mig 4 saker hem :)
Blush Metal Cherry (ska jag prova imorgon!)

Eyedust Coctail

Microshadow Zone, är mer grön

Salt Polish Botanical tea, från 169 till 35 kr... var bara tvungen!

168

Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you

167


Imorgon ska jag skratta! Imorgon ska jag skratta som en tok! Fan va underbart att bara skratta som en galning utan anledning... kanske några skrattar med :D

166

165- Chillpill

Nu vet jag att jag lever! O shit vilken trängsvärk :P Den här dagen har varit så slö, och skön. Kollar på TVD och har haft det bra. Man behöver sånna dagar ibland!

164

Ojojoj... någon lär ha träningsvärk imorgon! haha!

Som man undrar...

163- Sov

Vi kör ett skönhetstips lite snabbt! SÖMN!!! Se till att sova ordentligt! Jag har sovit dåligt under en period och för det första så mår man verkligen inte bra, och skönhet kommer ju från insidan... Har också fått påpekt för mig att jag ser sjuk ut, blek och mörk under ögonen typ. Så nu ska jag sova, och sedan upp 8 imorgon, sovmorgon! :D
God natt, och ta hand om er!

162

Imorgon ska jag pröva mig på gymmet igen. Ska dit med min kusin och pappa, känns bra... två stora grabbar och jag!

161

Fy och blä för ljug och otrohet!

160- Fresh Rose

Min rouge som jag använder nästan varje dag kommer från Make Up Store (MUS) och heter Fresh Rose. Den har en jättefin ljust rosa färg som är helt matt, vilket jag älskar! Den ger ett fint rosigt resultat som passar en blekis som mig på vintern, men även på sommaren när man fått lite färg. Rekomenderas starkt!
Färgen är lite knas, men är mindra lila och lite starkare rosa färg! Kostar 155:- på MUS

159- Lösfransar

Ett tips när det gäller lösögonfransar tänk jag göra som mitt första sminkinlägg :) Jag använder typ aldrig lösfransar, har kanske gjort det fyra gånger i hela mitt liv, och då har det varit när jag blivit fotad eller på typ nyår. Nu senast var när min kompis fyllde 18 och jag tänkte vara lite extra fin. Jag klippte av änden på fransen då den var för lång för ögat och tänkte använda hela den långa fransen längs hela fransraden. Den ville dock inte fastna riktigt, så jag drog bort den. Då kom jag på att jag kunde använda biten jag klippt av bara i yttre ögonvrån för att ge ett intryck av långa fransar. Sagt och gjort, och resultatet blev skitbra! Man kan såklart använda sådana också och fördela några stycken över yttre halvan av fransraden:


Jag gjorde såhär:
Klippte av så mycket som behövdes för att den långa biten skulle passa ögat och den lilla biten användes såhär:
Här är mina fransar i vanliga fall med mascara (även om det är väldigt mycket mindre mascara!) och en eyeliner som förlänger intrycket något:
Stor skillnad! Hoppas att ni tycker att det är bra att jag vidgar bloggens vyer lite! :D

158

Sitter och pluggar, så försäker hinna med att slänga in ett inlägg senare!

157- Smink och skönhet i bloggen

Funderar på att förändra bloggen lite... inte i utseendet eller så, för att vara helt ärlig så vet jag typ inte hur man göra :P Ne, menar mer i innehållet. Funderar på att kanske slänga in lite saker om typ smink och skönhet och så ibland. Det känns som att bloggen är lite tunn i nuläget och då kan jag ju uppdatera om något som verkligen intresserar mig! Jag tror inte att jag kommer att sluta vara anonym, tycker det är ganska skönt att slippa ha folk som dömer än för vad man skriver om, men det är inte omöjligt att det kommer nån blid på ett sminkat öga då och då ;)
God natt på er, så ser vi hur det blir imorgon!

156

Det är illa när man är så täpt att man måste ta andningspauser när man borstar tänderna asså! Men jag kan inte vara sjuk så jag kämpar på och kör nässpray på kvällen så att man kan andas under natten och sedan är det skola som vanligt... eller inte imorgon för vi bli typ "bokade" på tisdagar av lärare, men inte imorgon så det blir typ studiedag vilket behövs! Shit vad jag måste plugga asså!
Hjärta på den <3

155

154

153

152- Öppna dina sinnen

Det här skulle vi i min familj kalla för "Öppna dina sinnen tavlor". VI hade faktiskt en ram utan något i förut. Öppna era sinnen idag foket! För allt och alla, man vet aldrig vad som kan hända då!

151

Gjorde jag allt jag tränkt idag nu då? Absolut inte! Tog mig igenom duschen och shoppingen, mer blev det typ inte... duktig tjej!
God natt på er, ska ta av mig mina nya skor och går och göra mig klar för sängen, hörs imorgon!

150

Morgondagens planer är gjorda! Dagen kommer att börja med att jag går upp, sätter mig i soffan med lite frukter och russin och vaknat till ordentligt. Sedan kommer jag duscha och tvätta håret, nixa naglarna lite snabbt medans tv:n får jobba. Sedan ska jag plugga lite, gå iväg till köpkvarteret och köpa min något fint (antagligen helt onödigt) för att jag har gjort färdigt min fördjupning i trafikantkunskap. Sedan måste jag plugga igen, men tv:n ska få mera besök under dagen, tro mig! Tanken är också att rummet ska städas och sängkläderna bytas så att allt, inklusive jag är helt rent när det är dags att sova imorgon för att sedan på tisdag gå upp för att gå till skolan.
Nu återstor det bara att se om allt blir gjort...
Ps. Observera att det är 150 inlägg folket! :D

149

148

Här pluggas det för fullt så hinner inte blogga så mycket.

147

146

145

144

143

142

141

Gullefaktor 1000!

140

139- Stöttepelaren genom livet

Musiken, sången och gitarren är något som iaf jag kan ta till som stöd när det behövs. Jag tror att det kan vara viktigt att hitta något som alltid kan finnas där och hjälpa till i svåra som lätta situationer i livet. Det kan vara vad som hellst, musik, fotografering, träning... bara du sätter gränserna!
Jag är i vanliga fall en extrem perfektionist när det gäller mina naglar och lacket på dem ska vara felfritt och varierat annars är det småpanik i hjärtat :P Men när lacket på tipparna på pek- lång- och ringfingrarna på höger hand nu är lite avskavt efter spelande på en stålsträngad gitarr igår på nyårsfesten så blir jag bara glad! (även om jag kommer ta bort lacket det första jag gör imorgon och lacka nytt, så har jag iaf klarat mig en dag med det :P ). Och när halsen idag smärtar lite efter sång för/med folket på nyårsfesten så kunde jag faktiskt inte bry mig mindre! Det var trevligt och de tyckte att det var kul när det kom en låt de kunde sjunga med i... eller tja, låta med i kanske :P <3
Hitta din stöttepelare, det blir lättare då!

138

137

Nu har jag precis varit på en överraskningsmiddag för min kompis som fyller 18 år idag, trevligt! Det kan ju bli dagens tips för att piggna till på nyårsdagen, träffa lite vänner, mys!

136

2012!! Härligt till tusen :) Sista dagen på 2011 var jättebra med härligt sällskap och sköna grabbar som kanske var något överförfriskade (det blir så mycket roligara när man är nykter själv!) men underbara som få! :P Det nya året börjar med en trött och något illamående tjej som borde få i sig något att äta nu! :P
Det känns iaf som att 2012 har potential att bli ett riktigt bra år!!, eller vad säger ni?

Här är nyårsklänningen som ser både blå och tråkig ut i webcam, men den är grön och skitsnygg med en lång dragkedja i ryggen!

Love or don´t love

Bilder och ord om kärlek och livet, och smink och skönhet på ett hörn

RSS 2.0