307

Nu har jag sittit och fotat bilder av pappa som vi ska ha som bildspel imorgon på festen. Det blev några stycken med finfina 80-talskläder :P
Det går inte att ladda upp bilder av någon anledning...

306

305

304

303

Så, nu är pappas födelsedagspresent färdig! Det blev jättebra, så hoppas att han blir glad! :D Jag funderar på att mas mig ut trots att jag inte mår bra och köpa någon efterrätt eller tårtbottnar så kan jag göra en tårta till honom... hum det blir nog så! Det är ju gott för mig och farmor också som kommer och äter middag för att fira en ung gubbe :)

Bilden blev knas, skiter i den :P!

300!!! (302 :P )

Seriöst! Jag fattar inte hur jag kan tappa bort mig i numren i rubrikerna... jag skulle ha skrivit 300!!! nu, men så visar det sig att det är det 302 inlägget i bloggen :P Det där kommer aldrig bli rätt, haha! Jaja, nu blir det sänge och ingen skola imorgon för att blir frisk!

299

Yes! Det är klassfest på fredag, och pappa fyller 50 imorgon och festen är på lördag :D... och jag är sjuk :( Rösten är nästan helt borta (det blir inte att ta med sig gitarren och sjunga för pappa på lördag) och febrigheten är ett faktum. Fan att det ska komma just nu! Det var ju fail :P Nej, vet ni vad? Nu är jag lite negativ! Vi ska vara positiva och se det från den ljusa sidan, jag blir nog frisk, och blir jag inte det så slipper jag prata öronen av folk i helgen! Nu ska jag sova och överväga att stanna hemma imorgon för bli bättre!
God natt på er, och ta hand om varandra :D
AHAHA!!! Något för pappa som inte är äldre än 30 i huvudet :P

298

297

Provet är överstökat, magen är full och nu ska jag åka till mamma och umgås med mina syskon <3 Har inte träffat dem på länga över en vecka nu så det är lite abstinens! Ska kolla en buss, och så kanske jag sover kvar där!

296

Så, nu tänker jag gå och sova! Det får bli lite som det blir imorgon. Det ska bli skönt med sovmorgon till 10.15 imorgon, då blir livet bättre på en sekund! :D

295

Japp, prov imorgon igen! Utvecklingspsykologi i 2,5 timme hemma imorgon efter skolan, love life <3
Jag var iaf ute med pappa och sprang idag när han kom hem från jobbet, sedan har jag pluggat och nu är maten snaaaart klar hoppas jag. Imorgon så blir det också examination i dans... lite fuckat men så ligger det iaf till! haha! Ne, nu ska jag läsa lite till innan det är dags att fylla magen  och läsa ännu mera!

294

293

292

291

Idag blir det att köpa saker tills pappa fyller år nästa vecka. Ska nog t mig till jysk för att köpa saker till badrumet, och sedan städa det imorgon... det får bli en present i fröskott :P Han är borta under dagen både idag och imorgon, så det borde vara det perfekta tillfället :)
Ne, nu ska jag sminka mig och se till att torka håret lite så att jag kan ta mig ut i det fina vårvädret :D

290

289

Oj, jag har inte pluggat så mycket! De va ju synd... Nu är klockan myket och jag borde göra mig redo för sängen om jag ens ska komma upp för att skriva provet imorgon. Får läsa lite i sängen och hoppas på det bästa!

288- Snälla barn

Om jag inte hade haft geografiprov i två timmar imorgon så hade jag verkligen sett fram emot att det är fredag imorgon! Problemet är bara att jag nog kommer att behöva plugga mycket i helgen till ett psykologiprov på tisdag :( Jaja, jag ska nog hinna med att fixa lite tills min pappa fyller 50 nästa vecka också. Han vill aldrig ha något, någon som känner igen?! :P Men nu så funderar jag på att dra till ikea och köpa några nya handdukar, ny papperskorg och en tvålpump och ståda hela badrummet ordentligt och göra det fint och nyfräsht. Det låter så tråkigt, men vet inte riktigt vad jag ska göra annars :P Känns som att föräldrar alltid langar "snälla barn" när man frågar vad de önskar sig, HAHA!
Myspys! Tänk om man kunde ha de så med kuddar och allt ;)

Fashion agains aids 2012

Jag tror på allvar att jag kommer att dö inombords om jag inte får lägga vantarna på de flesta av dessa saker ur FAA 12 på H&M!!! Jag kommer hem från Berlin dagen efter släppet så jag får hoppas att de finns kvar då! Ska faktiskt gå till lite olika hm och fråga om de kommer att få in kollektionen så att jag vet vart jag ska gå, taggad tjej! Kommer förhoppningsvis ha så mycket ur kollektionen att jag skulle kunna övermatcha så gräsligt som det bara går om jag skulle vilja göra det! Nu ska jag plugga vidare till provet imorgon, sedan blir det ut och äta, och sedan plugga lite till, love life!

286

Ååå vad jag blir inspirerad av sommar när jag ser aztec-mönster! Måste nästan ut och köpa mig lite fint om jag hittar...
Jag tror jag dör lite! Fick upp ögonen för mönstret typ idag, och nu känner jag att jag vill ha ALLT i det!!! Måste nog ta en tur imorgon och leta lite!

285

Nu har jag äntligen fått tummen ur och börjat spela lite gitarr igen :D Spelar Lisa Ekdahls Tveksamhets tid och sjunger självklart till :) Den är härlig den, och lätt att spela på gitarr när man som jag bara låtsas att man kan...

284

283

282- Kamera

Känner lite att jag vill ha en gammal kamera stående i mitt rum och bara vara fin... kanske finns på någon secondhand :) Så tänkte jag för typ 1 minut sedan... men så kommer jag på att vi har en hemma som inte är fullt så gammal som jag vill ha, men den duger! Så kan jag köpa en om jag hittar en fin till bra pris :D
Typ en sån har vi, det är mammas och den är riktigt fin!

281

280

279

278

277

276

Jarrå det belv påsar idag! Tre par jeans, till sjukt bra pris till på köpet :) 600 kr för alla tre paren från Levis, 200 kr paret, riktigt bra! :D Två par trosor, för 79 kr respektive 90 kr trpr jag att det var. Fyra bhar som äntligen är i min storlek (!!!), 150 kr styck. Det är lite sjukt för jag har nu i år gått med fel bh-storlek... Har nog knatat runt i 80C eller 75D... meeen jag har visst 70E, så det var inte en siffra rätt :P Fick också en helt ny storlek i jenas... Först var jag inne på Lee och kom själv fram till att jag skulle behöva 29 32 i deras byxor, men det hade de inga på rean, så jag gick till Levis. Hon som jobbade sa att jag antagligen skulle ha 28 34, men det blev 27 34 till slut... snacka om att felvärdera sig själv! Det kan ju vara ett tips för att höja självförtroendet lite, se till att få en butiksarbetare att berätta vad du faktiskt har för storlek, den är nog smindre än du tror! Och är den inte det så kan de iaf hitta kläder som sitter bra efter just din kropp, det är ju det viktigaste! :D
Men nu så!! Nu ska allt bara tvättas imorgon, och sedan blir det nya kläder på!
Ska sova nu, och sedan upp tjugo i 8 imorgon, sovmorgon och börjar 11 vid en 4H-gård och ska ha etologi hela dagen.
God natt på er :)

275

Känns bra att ingen läser men jag fortsätter skiriva ändå! Jag är iaf helt klar med psykologin, och börjar se ett ljus i tunneln gällande mitt cv. Det svåraste har utan tvekan varit att börja skriva det personliga brevet, men nu är det nog snart klart tror jag :) Det betyder att jag får gå upp nio imorgon för att vi ska kunna åka iväg vid tio halv elva och börja kolla några affärer innan det är mat för både oss vuxna och tvillingarna... om nu denna plan håller får vi se imorgon! Tvillingarna är ju inte ens fyra veckor så man vet aldrig när de behöver äta eller bytas blöja på eller gud vet vad :P Nu ska jag skriva klart det sista på mitt cv, och sedan sova!
Så god natt, så hörs vi imorgon!

274

Tror faktiskt att jag är klar nu! Jag har helt säkert missat massor, för jag fattar typ inte beskrivningen, men that´s life, man kan inte få mvg varje gång :P haha! Min kompis Ludde kallar mig för mvg-barnet, tror han får sluta med det efter den här uppgiften!! :P
Nu ska jag nog titta lite på tv, och sedan blir det att skriva cv och söka jobb!

273

Jag jag klar med artikeln? Nej. Är i slutspurten, men har kört fast med utvecklande tankar i huvudet och bara 75 ord kvar att spela på... hur ska detta gå?

272- Lärarlogik

Är så trött att jag nästan dör lite, men inte är jag klar med artikeln heller så sömn blir det inte än på ett tag är jag rädd. Har mycket kvar, men allt ska bli klart imorgon så jag får ha min lediga måndag ledig. Det brukar inte vara så att man faktiskt kan ta sig tid att vara ledig på loven. Man har alltid något som ska vara klart precis efter lovet, eller ett prov, eller något man inte hunnit skicka in i tid för att det varit för mycket de två sista veckorna innan lov. Har ni tänkt på att alla, precis alla lärare lägger allt typ inom en och en halv vecka innan lovet för att vara "snälla". De tycker på allvar att de är snälla för att vi då ska slippa plugga över lovet... Fast så blir det ju aldrig, för man bränner ut sig totalt under sista veckan, och sedan har man minst två uppgifter som de åter igen varit "snälla" nog att låta oss ha över lovet bara för att kunna finkolla det sista eftersom arbetet skulle ha hunnits med under sista veckan... fucktards! Och med det så säger jag god natt till er, om några timmar för min del!

Borde kanske ringa ett sånt här samtal till min kära psykologilärare Johan, som är världens bästa, men som man nu är minst sagt lite lack på!

271

Nu stitter jag och skriver en artikel med grundrubriken "piller eller prata" till psykologin... ska vekligen försöka bli så klar som möjligt idag, och sedan skriva klart mitt cv imorgon och göra klart det sista på artikeln om något är kvar. Om allt detta görs så har mamma lovat att vi ska gå ut på stan på måndag (när jag har studiedag) och shoppa lite. Jag är i AKUT behov av jeans, underkläder och sportbh! Det är lite sjut att jag har trosor i min låda med storleken 146-152... jag är liksom 17 och är bredare över röven än de flesta i klassen så jag fattar inte hur de går! haha, så det ska göras! Nu måste jag verkligen kötta, för annars blir jag inte klar, och då blir det inga kläder, och det är ju inte bra!
Först böckerna och sedan shoppingen:

270

269

Hur är det möjligt att jag, trots att jag gjort hopp i siffrorna, ligger efter i rubriken jämfört med statusen på blogg.se i hur många inlägg jag gjort?! :P haha, va fail! Jaja, då ändrar vi igen då, så ett litet hopp får ni överleva! Nu ska jag ta på mig kläder och sedan gå ut med pappa i det fina vädret (som dock blev lite sämre precis). Kanske tom tar solglasögonen... älskar att det håller på att bli vår!!! <3

266- Recension av Crease brush från Urban Decay

Nu tänkte jag att vi kör en recension på min crease brush från Urban Decay! Jag köpte min på Sephora i Barcelona och kommer inte riktigt ihåg vad den kostade, men det var 20 någonting euro, så för mig, lite dyr! Den har sjukt mjuka strån som är syntetiska, så den skulle gå utmärkt att applicera concealer under ögonen med till exempel, eller krämskuggor. Den är inte så fluffig som en blengin brush, men är i samma storlek. För mig är den lite svår att ha i globen då jag har små ögonlock och allt hamnar lite var stans ibland. Jag skulle föredra om den var mindre, eller fluffigare så att den kunde vara en blend istället. Den rekomenderas alltså till er med lite större yta att sminka på, men fungerar absolut med lite träning även för sådana som mig! :D
Jag vet tyvärr inte vart man kan köpa den i Sverige, men jag gissar på att den finns på hemsidan, annars är det utomlands som gäller :)
Hoppas att ni tycker att mina recensioner är  användbara!

265

Coolase halloween-naglarna ever!

264

Nu blir det plugg... kanske med sjunde himlen i bakgrunden, hehe :P

263- Plugg och jobbsökande

Har suttit och letat jobb och nu pluggar jag, kuljul! Ska skriva färdigt mitt cv och sedan skicka till några ställen jag hittat som saker folk och hoppas på det bästa. Hoppas på att mina månader i Norge ska hjälpa mig lite och ge meriter för att lättare få jobb! :P
Nu, tillbaka till skolarbetet!

262- Recension på Ghetto från MUS

Ännu en microshadow från MUS ska recenseras, denna gång i färgen Ghetto. Den kostar 140:- och innehåller hela 3,5g produkt! Det är en matt varm brun skugga som har ganska mycket rött i sig. Den är jättefin som vardagsskugga, men kan även användas till fest! Beroende på vad man har för hårfärg så går den allderles utmärkt att använda som brynskugga. Den är lätta att arbeta med och är högpigmenterad. Det jag kan säga om den, och de flesta av MUSs skuggor är att de kan vara lite knepiga att sudda ut. Över lag en väldigt bra och användbar skugga som jag skulle rekomendera. Personligen skulle jag vilja ha en liknande skugga med mindre röda pigment i som gör den lite kallare eftersom jag tycker att det kan vara snyggare.

261

De två första kan väl stämma, den tredje är lite obehagligt tragisk och den fjärde är helt AWESOME!

260- Recension på Pollution från MUS

Jag har haft MUS microshadow I färgen Pollution i uppåt 2 år nu, och det syns knappt att den använts, vilket den har! Pollution är en matt svart skugga med bra pigment som går att använda till det mesta. Den är perfekt till sotningar, och har tom använt den som cotouring på halloween, men då måste man vara riktigt försiktig eftersom den är så pigmenterad! Det är en halt awesome ögonskugga som jag skulle rekomendera varmt! Den kostar 140 kr på MUS, vilket jag tycker är ett bra pris för en så användbarskugga som är dryg och så är den stor också. Alla microshadows från MUS innehåller 3,5g!
Älskar den och tycker att alla borde ha den, eller en liknande svat matt skugga i sin samling :D

259

Men gud, klockan är ju nästan halv 2! Har legat och kollat på svenska top model, och inte sett vad klockan varit :P
Om inte jg får träningsvärk imorogn btw så vet jag inte vad! Cyklade på motionscykel i 30 min, men tycker de är så tråkigt att jag typ inte trampade så snabbt, så kom bara lite över 7 km :P Det sjuka är att man bara bränner ca 160 kacl på den tiden. Jag tänker inte så mycket på sånt att jag räknar vad jag äter och skit, för mat är för gott :P, men nog trodde jag att man skulle bränna liiiite mer :P
Nu ska jag sova!
Overkill :P

258


Love or don´t love

Bilder och ord om kärlek och livet, och smink och skönhet på ett hörn

RSS 2.0