513- Word!!

512- Day 7: Fave female character

Day 7: Fave female character and why.
 

Här har vi helt klart Hermione Granger! Hon är smart, snäll, omtänksam, rolig, lojal som attan och i filmerna är hon också så sjukt vacker. När jag var liten så ville jag vara Hermione, jag köpte en outfit som liknade en av hennes och gjorde en egen trollstav som såg ut lite som hennes i de första filmerna. Hon var helt enkelt den jag tyckte bäst om i hela bokserien, och gör det fortfarande!
Där har vi kläderna jag försökte likna när jag gick i fyran :D

511- Day 6: What house would you want to be in?

Day 6: What house would you want to be in?

Gryffindor såklart… där är de modiga, de vänliga, de roliga, de lojala, det är elevhemmet som har mest variation I människor, så där vill jag spendera mina år på Hogwarts. Tänk att vara i något av de andra hemmen där alla beskrivs som typ likadana, låter inte så spännande, och så är rött snyggt också så det skulle ju inte vara fel att ha det som färg :D
 

510- Shoes

Så lätt, och så snyggt!

509- Day 5: Fave male character

Day 5: Fave male character and why.
 
Den här är svår! Jag tycker ju om så många från Harry, Ron, Lupin till Neville, men jag måste nog säga Fred. Han och George känns som en paketlösning, men måste jag välja en så blir det ändå Fred, och det var honom jag var lite kär i när jag var liten :P Han är ju så extremt rolig, men är så modig och lojal. Jag grät verkligen floder när jag läste boken och han dog, det var inte vad jag hade tänkt mig!

508- Day 4: Least fave female character

Day 4: Least fave female character and why.
 
Ja ni, det finns ju en som man verkligen hatar och det är Dolores Umbridge, men hon känns så given så jag tar Cho Chang istället. Hon är så tråkigt, mesig, gnällig och irriterande. Hon går från Cedric när han dör till Harry, trots att hon förtfarande är kär i Cedric, så gråter hon hela tiden och är allmänt jobbig och tål inte att Harry har Herminone som vän... Vilken mardröm!

507- Tre <3

Herregud! Tiden går så extermt fort, idag har jag varit tillsammans med min underbara pojkvän i tre månader. Passade på att träffa honom några timmar idag innan han skulle iväg på sin träning så jag gick till affären för att möta honom så att vi kunde handla lite mat. Jag väntade en stund ute, men det blev lite kallt så jag gick in och väntade istället, så ser jag en lång blond sak som kommer gåendes, inte bara att det är pöjken vilket skulle varit nog, men han kommer med blommor i famnen! Jag blev helt tom i huvudet för jag blir så glad, generad och rörd att jag inte vet vad jag ska ta mig till och hur jag ska reagera. Nu har jag i alla fall tre stora fina röda rosor i mitt rum, en för varje månad vi har varit tillsammans och är helt varm i hela mig, gud blir helt knäpp! 
Ja ni, jag tvivlar starkt på att morgondagen blir lika bra som den här dagen, för den lär bli svår att slå <3

506- Day 3: Film adaptions

Day 3: Is there any of the films adaptations that have made you angry because they’ve ignored important parts of the book.
 
Oj, eh det är en svår fråga eftersom det var så länge sedan jag såg filmerna för första gången och det var då som man tänkte på de irriterande delarna. Jag kan tycka att filmerna är väldigt annorlunda än böckerna eftersom de är upplagda på ett annat sätt för att det man ska få med detaljerna och historien från 500 sidor på 1,5 timme i film. Jag kan faktiskt inte komma på något nu, eller jo! Tonks hår beskrivs i boken som bubbelgumsrosa, men i filmerna är så det lila, en onödig ändring som jag lätt stör mig på. I samma tema så tycker jag att det är synd att man inte tagit med mer av Tonks metamorftallanger. Även födeseln av Tonks och Lupins son togs bort, men nämns i slutet av sista filmen, och att Lupin vill följa med trion på deras äventyr i sista filmen är också bortplockat. 
Mycket har tagits bort och mycket har lagts till, men överlag så är det inget som har totalförstörts för mig!
Jag ser då inget bubbelgumsrosa här inte...

505- Day 2: Your fave movie.

Day 2: Your fave movie.
 

Den här frågan är också extremt svår, jag skulle säga den sista eftersom det är den sista liksom, men den tredje, HP och fången från Azkaban är nog min favoritfilm. Jag har tittat på den väldigt mycket, och den är den första filmen där huvudkarraktärerna inte längre känns som barn, den är lite mörkare och vuxnare än de två tidigare utan att vara obehaglig för lilla mig när den kom ut. Det är också i den filmen som kärleken började växa fram mellan Hermione och Ron, vilket jag gillar eftersom jag har velat se dem som par väldigt länge. Det faktum att man nu också får se mer av området och Hogwarts gav mig en bättre bild av hela HP-världen, och jag tycker väldigt mycket om sånt!
 

504- Day 1: Your fave book.

Nu tänkte jag börja med en lista där jag varje dag svarar på en fråga, och eftersom jag älskar Harry Potter så kommer alla frågor handla om just HP, "30 Day Harry Potter Challange" heter den. Nu kör vi med dag 1!
 
Day 1: Your fave book.

Min favoritbok av 7 böcker av ren magi... jag måste nog säga den sjunde och sista boken. I den så knyts allt ihop, och det är detaljer som spelar roll från som varit så små i de tidigare böckerna att man inte ens kan förstå hur J.K Rowling klarat av det! Den är helt fantastisk och den var avslutet på min barndom.
 

503

502-Antiplugg

Jag vet inte vad som är fel, alla i min klass inklusive mig har fått total antipluggdamp. Känner ingen ambition att plugga och när jag försöker så förstår jag inte vad jag läser och jag håller seriöst på att somna. Det är helt sjukt och det är väldigt jobbigt eftersom jag vill ha bra betyg och då måste man plugga. Det konstiga är att till och med Felicia som är grovt duktig på att plugga har svårt för det nu, hon skjuter upp saker precis som jag något hon aldrig gjort tidigare... Nån konstig antipluggsjukdom som går?

501

14 saker jag tycker om: 

Sol
Mina syskon
Smink
Harry Potter
Klackar
Pirr i magen
Sommar
Ösregn
Min pojkvän Andreas
Sommarnätter
Solnedgång
Att sjunga
Godis
Vinrött

 

11 saker jag tycker mindre om: 

Vinter
Ledsamhet
När någon jag tycker om inte mår bra
Om jag gör mina kära ledsna om så bara genom att vara ledsen själv
Kyla
Skavsår
Dålig hy
Tidiga mornar
Plugg
Svenska filmer
När folk tjatar

7 saker jag vill göra i framtiden
Börja träna
Mysa under en filt med min kärlek med doften av nybakat i hela lägenheten
Gå ut gymnasiet med bra betyg
Resa och se världen
Träffa nya människor
Ha en egen familj, nu pratar vi Framtid med stor F!
Se till att förbättra mitt självförtroende även på insidan så att jag kan säga tack ordentligt

4 saker jag är rädd för: 

Ormar
Att något ska hända min pojkvän, min familj eller mina vänner
Att misslyckas
Mörker

3 ord som beskriver mig:
Social
Glad
Flummig men ändå samlad

2 saker jag ser fram emot: 
Att stå där i min vita mössa och veta att jag fan är bäst när jag tar studenten
Att fortsätta älska och bli älskad av världens bästa människa

1 låt jag tycker om 
Some Nights- Fun.

500

Ojojoj 500 inlägg här på bloggen. Kul som attan, min egen lilla plattform för att skriva av mig om småsaker i mitt liv och alla fina bilder och grejer :D

499- Balloons

498

Jag sitter nu och pratar med pöjken och har precis skickat in en engelskauppsats vilket är skönt att vara av med!
Min pappa har blivit nominerad till årets Nackabo, så nu har jag gjort reklam för honom här och där på facebook så att han ska vinna!! :D Det skulle vara så coolt :D

497- En lista med massa personligt

Nämn något som gjorde dig glad igår:Att må bättre efter akutillamående och några timmars sömn och kunna åka tillmin kärlekoch prata av mig, kramas och pussas och putta på honom i natt för att han av någon anledning börjat snarka.


Vad gjorde du kl 08 i morse? 
Slumrade i Andreas famn och väckte honom för att han försovit sig så att han fick springa iväg på 10 minuter när jag låg kvar i 20 min och gick upp och åt min banan i sängen och kollade på tv och gjorde mig iordning i lugn och ro.


Vad gjorde du för 15 min sedan? 
Minne som en guldfisk, men har typ ingen aning, satt väl här på rumpan framför datorn och lyssnade på musik som jag gör nu.


Det sista du sa högt? 
Jaha, oj!

 
Det senaste någon sa till dig: 
Här är den ju!


Vad har du druckit idag? 
Oboy, jucie, cola och vatten


Vad var det senaste du åt? 
Pasta med svampsås.

 
Vad var det senaste du köpte? 
En present till min mamma som fyller år på lördag.


Vad är det för färg på din ytterdörr? 
Trä, typ ek.


Vad är det för väder hos dig nu? 
Bra fråga… mörkt och ser lite blött ut.


Godaste glassmaken? 
Choklad!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 
Jo, men varför inte? Det var liiiite så med Andreas, eller iaf någon form av attraktion.

 
Sover du tungt? 
Sådär tror jag, beror på hur jag mår och vart jag är.


Drömmer du mardrömmar? 
Ja det händer, men det som allt annat i mitt liv går i vågor.


Trivs du med ditt jobb? 
Ja det är helt okej, jobbar på restaurang vilket kan vara slitigt, men ibland är det kul också såklart!


Favoritklädsel? 
Om jag får känna mig lite extra fin eller speciell. Det kan vara ett par jeans som sitter snyggt, gärna mina vinröda och en svart eller grå tröja på det och varför inte ett par klackar eller ett par tunga kängor.

 
Favoritlåt just nu? 
Vienna med Billy Joel, The Fear You Won´t fall med Joshua Radin och Some nights med Fun.

 
Vad ser du om du tittar till höger? Ett stökigt rum, men en smal eländig säng, en madrass på golvet och allmänt kaos.

 
Vad gör dig glad just nu? 
Tanken på att det snart är helg, att jag har en helt underbar pojkvän som finns där för mig och som jag är dökär i.


Vad ska du göra härnäst? 
Skriva klart listan och prata med pöjken och sen sova!


Höger el vänsterhänt? 
Höger


Humör just nu? 
Vet inte riktigt, lite tom… men förväntansfull, stressad, ledsen, glad och trött.


Favoritgodis? 
Lakrits, något fruktigt att blanda det med och tja det mesta tyvärr…

 
Kläder just nu? 
Jeans, linne och pojkvännens tröja som jag snodde imorse för att det var så kallt, så jag känner ständigt doften av honom, det bästa jag vet!


Sommarplaner? 
Oj, ta studenten till en början, sen ska jag och min kära moder till London, och resten är ett mysterum.


Hur många kuddar sover du med? 
3 hos mamma, två på varann som blir som en. Och hos pappa så har jag en i min säng, och när Andreas är här tar jag ned min till madrassen på golvet där han har sin så sover jag med honom, vi får inte plats i min patetiska säng.


Morgon eller nattmänniska? 
NATT!


Vad är viktigast för dig? 
Att själv må bra och att de jag älskar gör det, att ha kul och att lyckas i skolan känns viktigt nu såhär i slutet.

 
Är du kittlig? 
Typ överallt… Andreas kan kittla mig utan att ens försöka göra det, utan av misstag.

 
Snarkar du? 
Det tror jag inte, ingen har sagt något iaf… men nu när jag är lite förkyld så kan jag väl andas tyngre antar jag.


Stjärntecken? 
Lejon.


Stökigt el välstädat? 
Vill verkligen ha det städat, och trivs bäst så, men tyvärr så har jag ofta ett organiserat kaos med ett och annat litet husdjur i nått hörn ibland.

 
Vad längtar du mest efter just nu? 
Att ta studenten på lång sikt och på lite närmare sikt så vill jag se pöjkens namn på telefonen så jag får höra hans underbara röst.

 

496

495

Jag har en sån här hylla i ek i mitt rum, och pöjken har också en liknande, men i mintgrönt var den ju helt underbar :D

494- Stöld

Fy fan för människor! Nu när jag idag skulle sminka mig inför en halloweenfest så märker jag att en av mina 88paletter saknas. Det är med största sannolikhet så att någon som var på visning för våran lägenhet för några månader sedan har tagit den med sig hem under jackan och jag märkte det först nu. Inte för att man skulle kunna gjort så mycket om jag märkt det dagen efter, men ändå. Blir så fruktansvärt ledsen och arg på att någon har mage att gå in i mitt hem och stjäla från mig! Vill bara skrika och gråta för att det finns så vidriga människor, men skriver lite istället och kommer ligga vaken i natt och vara arg, men det är så det är. Jävla röv!!
STULEN!

Love or don´t love

Bilder och ord om kärlek och livet, och smink och skönhet på ett hörn

RSS 2.0