395- Så tvättar du sminkborstar!

Ja då, borstarna är här och de verkar underbara! Måste bara tvätta dem så ska de användas imorgon! Passar nog på att tvätta alla borstar när jag håller på :) Det är bara att ta vanligt shampoo och tvätta med och då och då så kan man ha lite balsam på dem också. När det gäller syntetiska borstar som man använder till cremeprodukter som foundation och concealer så fungerar diskmedel utmärkt :D Det viktigaste är att inte ställa borstarna upp när de ska torka för då kan hema metalhylsan ramla av när limmet börjar bli dåligt. Lägg istället borstarna på en handduk gärna med något under handtaget så att de riktas lite nedåt. Det är typ allt man behöver göra... och kör INTE hårfönen! Då finns det risk att limmet smälter och borsten blir förstörd!
Just de... man brukar säga att man ska tvätta borstar man använt till creme efter varje gång, och vanliga borstar typ en gång i veckan. Jag tvättar dock väldigt sällan, men ska försöka bättra mig för det samlas väldigt mycket bakterier som gottar till sig i dina borstar!
(Bilden är hittad på google men kommer antagligen från bloggen som står på mitten av bilden)

394

GE MIG!!!!

393

Fan va svårt det är att faktiskt sätta sig ner och plugga trots att man vet att man verkligen måste! Det värsta är att jag skriver om ADHD och om koncentrationssvårigheterna man har... kan inte hjälpa att typ diagnostiera mig själv :P Men det har hela klassen gjort genom båda psykologikurserna! Under typ varje moment så han någon känt igen sig, haha! Nej, nu ska jag försöka fortsätta och trösta mig med att det inte är många skolarbeten kvar nu :)

392

Nu har det blivit knas med rubriken igen, men man är van nu! :P
Världens bästa kommer iaf hem till Sverige med massa härligt till mig <3
Det här blev det :D Underbar som har hittat och släpat hem! <3

390

Myspys!

389

388

Nu börjar tiden rinna ut för mina skolarbeten, men jag hittar liksom inte motivationen att göra något.

387

Nu har jag tittat färdigt på tredje sesongen av Glee, och jag sitter faktiskt och gråter... Så inte likt mig, men nu blev det så :P Usch, fy fan va jobbigt, haha!
Nej, nu ska jag sova, imorgon blir det plugg och så ska jag kolla på The Vampire Diaries!

386- Önskelista

Idag åkte min Gullan till London, lite avis är man men hoppas att hon kommer att ha det toppen i mina drömmars stad när jag är hemma och pluggar hela helgen. Gjorde en liten önskelista till henne som hon skulle kolla efter. Och här kommer allt:
Real Techniques tre set med sminkborstar har jag velat ha länge, men de finns inte i Sverige så nu är ju det perfekta läget! :D
TBS är ju mycket billigare i GB så om hon går in, vilket hon lär göra, så kanske denna goding kommer hem till mig :D

385

384

Detta skulle upp igår, men mitt internet la av så det gick inte att få upp det på bloggen, det är därför som tidsperspektivet är lite knas :P

Hemma efter att ha sett underbara "De tre musketörerna" på stadsteatern. Den var full med massa bra rocklåtar som man kan utan och innan och musiknörden kunde inte hålla sig från att sjunga med :P Under sista låten så ställde sig jag och min kompis upp först, men ingen mer ställde sig upp på nästan en halv minut så det var liiiite awkward men lite kul :P Min Gullan (om du läser så får du heta så nu!) var med och vi blev typ båda liiite (läs ganska mycket) kära i en Alibin Flinkas som också är med i "Hair" på samma teater (som också äger!!!).

Tvåa från höger <3
Albin Flinkas, den ultimata musikalartisten :D
(Bilden hittad på google, men är från adressen på bilden från början antar jag)

383

Har gått och blivit galen i tradera... Kollar typ hela tiden och nu hittade jag en tjej som säljer nyx-produkter billigt, men ska vänta med att köpa tills en auktion av en palette hos henne avslutas, för den ska jag vinna! Då kan hon antagligen samfrakta :D Taggad tjej, nu måste den taggade tjejen sova för det är skola med redovisning imorgon halv nio! God natt!
<3

382

Det här är typ det coolaste jag sett.

381

380

Love it! Vill nästan skrika det i alla flortisars ansikten :P

379

378

377- Chill

Det jobbigaste med långhelgen är att man har så sjukt mycket plugg att göra, som man ändå inte gör... Jag har inte ens kommit ur pyamasen idag :P Men det är ganska skönt! Man måste ha en riktig chilldag ibland, så då blev den idag :)

376- 88

Som ni säkert vet så finns det ögonskuggepaletter som kallas för 88 palette. Det är ganska logiskt 88 skuggor i dem och de finns i 4 (som jag känner till) sorter.
Jag har än så länge två stycken:
Här är det matta utförandet, som jag älskar! Den kostade 199 kr (nu 169 kr)på nelly.se.
Och här är "Shimmer", den köpte jag på rea för 99 kr på Lindex i julas och är sypernöjd!
"Warm Palette" har jag som sagt beställt och den borde komma om 3 veckor. Den köpte jag för 79 kr och fick 7 borstar på köpet på tradera.se. Hoppas att jag gillar den lika mycket som jag gillar de andra!
Det här är "Metal Mania", och den ser heeelt fantastisk ut! Den skulle jag gärna vilja lägga vantarna på! :P
Alla paletterna, utom warm palette finns bla på nelly.se för 169 kr

735- Tradera

Yes! Min första beställning från Tradera är på väg hem till mig!
En Warm Palette med jordnära toner, ser vekligen fram emot att pröva denna! :D
Detta sett med 7 borstar följde med på köpet. De ser inte ut att vara de bästa, men varför inte :P
Jag fick allt för 79 kr, men frakten var ganska hög eftersom det ska skeppas från Thailand så det blev väl 130 kr eller något. De ska komma om typ tre veckor, så jag taggar, plus att det är sommar då!!!! :D

374

373- Lång dag!

Efter att ha sovit i fem timmar och ha gått upp vid fem så jag jag idag varit på djurparken Furuvik. Vi såg massa djur, däribland en kåt chimpans som juckade i hlam mitt framför oss och jag med ormfobi flydde inte bara från ormen som djurskötaren kom fram med utan såg även två ormar på samma gång som var så nära att man nästan trampade på dem. Inte kul! Nu ska jag efter att ha varit vaken i typ 17,5 timme sova och imorgon och på fredag är det ledigt, eller tja man måste ju plugga som en galning men inte i skolan :P
Här har vi Santino som för övrigt är känd för att kasta stenar mot åskådarna som ett tecken på dominans :P

372

Det var kanske inte det bästa jag har skrivit, men det är det aldrig när det är historia man ska skriva. Nu är det heller inte många timmar kvar tills jag ska upp igen :P Jag tror att antingen så håller min mobil på att döden dö, eller så är det min laddare som är trasig för telefonen blir typ inte laddad... nu har jag lagt min gamla telefon på laddning om det blir kris imorgon för jag SKA ha en mobil! :P
Jag har en lila, och den har knappar!!! Länge sedan :P haha

372

Det var kanske inte det bästa jag har skrivit, men det är det aldrig när det är historia man ska skriva. Nu är det heller inte många timmar kvar tills jag ska upp igen :P Jag tror att antingen så håller min mobil på att döden dö, eller så är det min laddare som är trasig för telefonen blir typ inte laddad... nu har jag lagt min gamla telefon på laddning om det blir kris imorgon för jag SKA ha en mobil! :P
Jag har en lila, och den har knappar!!! Länge sedan :P haha

371

Sitter nu och skriver om inperialism och världskrigen för fulla muggar. Har ett hemprov som ska in idag, och det jag är mest orolig över är nästan att inte kunna hålla mig under de tre sidorna som är maxgränsen... Det måste gå, och det måste komma något riktigt bra ur mina fingrar för ett bra betyg! Nej, nu måste jag fortsätta att skriva så jag blir klar innan tolv så jag får sova eftersom jag ska upp 05.14 imorgon... fml :P
Om typ ett år när man går ut gymnasiet kanske... :P

370

Tååårta!

369

368

367


366

Svart bubbelvatten... ser sjukt läskigt ut!

365

Heej!
Min pappa är tränare i ett fotbollslag, så igår hade de fest och självklart var man där :P Kvällen började lite lam, men blev snabbt bättre! Vi kollade på hockey, inte min grej men Calle kom på att han skulle lära mig allt jag behövde veta, så tre perioder á 20 min, 2 min är standard för en utvisning! Jag fick också ett nytt naman... Felippa, eh jah. Det började med att Calle började kalla mig det, av någon anledning, och så fick han med fler folk :P haha.
Det blev en trevlig kväll med prat och dans med alla härliga grabbar :)

364- Spike

Nu har jag hittat ett par Lita Spike på tradera som jag allvarligt funderar på att köpa... om jag kan få dem till ett bra pris! Måste fixa ett konto bara :P De är ju bara så jäkla snygga!

363

362

Om ni har läst HP-böckerna så kommer det inte vara några problem att förstå detta!: http://www.ufunk.net/wp-content/uploads/2011/08/the-Burrow-The-Summharry-harry-potter.jpg
Klockrent! haha :D
Nu; God natt!

361

Lääär få träningsvärk imorgon, men den ska jag njuta av! Dansade i en timme på friskis idag och när jag kom hem så styrketränade jag ganska länge, och så satte jag på lite musik och dansade vidare i vardagsrummet :P Knäpp tjej! Sitter och kollar på nån random film, men sedan blir det sängen direkt!
Random bild, men ack så rolig!

360

359

Fiiiint! :D

358- Band

Bara älskar detta! Har en tavla med gamla kassetter hemma :)
Här är mitt rum hos min mamma. Tavlan med kassetterna är köpt i Ullared på Gekås, och Marilyn-tavlan bredvid har jag målat :)

357- 3 månader!

Idag är det på datumet exakt tre månader sedan mina syskon föddes! SÅ underbara de är sen :) Är hos pappa så har inte träffat dem sedan i söndags och saknar mina små pluttar, men träffar dem nog till helgen!
De borde lätt ha ett Dumbledore-citat över sin säng. Eller så får mina barn det helt enkelt... eller jag!

356

Shit! När blev han så snygg?!?! :o

355- Pinterest

Å herregud! Världens bästa sida för inspo! Ni bara måste kolla. Har suttit hur länge som hellst och hittat massa citat från Harry Potter, och massa annat! http://pinterest.com/ Sök på något underbart! :D
Jag SKA ha det så här!

354

Underbara 50-tal!

353- Perfection

352- GB

Londons tunnelbana, var nära att säga att jag skulle vilja bo där, men njaä... Villar den helt enkelt :P
En vägg i min smak! :D

351

350-Rosa

Här kommer min andra favoritfärg, speciellt den är i kombination med mintgrönt!

349

348- Mint348

Jag har två färger i världen som jag bara älskar! Jag vill ha dem tillsammans så blir det extra snyggt!
Den första färgen är mintgrön! Den andra färgen fär ni imorgon om jag har tid :)
Denna färg kommer utan tvekan finnas i mitt hem när jag har något eget, kanske innan! :P

347

Vill ha skönheten på min vägg!

346

Det finns så sjukt många snygga skal till iPhone! Måste nästan ha en bara för att de är så fina! Ska lägga upp mina favoriter jag har hittat nu under dagarna och börjar med de två ovan. Same same but different :P Tänker på låten "Here comes the sun", och den blir man ju bara så glad av!

345

Jag lolade sönder när jag läste den här första gången! Tänker tillbaka på högstadiet när alla killar  hade sånna vidriga häng och tyckte att det var coolt att knappt kunna gå utan att behöva hålla i byxorna. Det är lite synd att min bästi ofta har lite häng... not cool man :P

344- Skor

Här är mina vapendragare! Mina underbara boots som var starten när jag omedvetet ändrade min stil lite. Älskar dem, men några nitar har ramlat av och de börjar bli slitna :( De kommer från Deichmann, som jag brukar tycka har lite trashy skor (sorry), men de har guldkorn som dessa :D
Kan gärna byta ut mina mot Lita Spike från Jeffrey Campbell nu när mina håller på att dö skodöden... Vem har lust att köpa dem till mig?! ;)

343- Idag

Här är jag idag i mitt stökiga rum. Klänningen kommer från H&M, leggings från Gina Tricot, skärpet från Lindex och skorna från Nelly. Har fixat bilden till max så att man inte ska se ansiktet så bra, men det är ju typ inga som läser men ändå :P haha
Skorna får dock stanna hemma när jag går ut, då blir det boots :)

342

341

Shit shit shit! Imorgon är det NP i engelska B och jag vill inte! Det är skrivdelen och jag hoppas bara att jag inte totalt tappar det engelska språket! Det är förhoppningsvis ingen risk, men man vet aldrig vad som kan hända på prov! Nu ska jag läsa lite tills imorgon och sedan sova!

340

I wish!

339

338- Den där sjuka känslan

Det är sjukt när man får den där känslan. Känslan av att inte ha någonting, samtidigt som det känns som att man har allt. Att ha människor som älskar än och som man älskar, men ändå kunna känna sig helt ensam. Det tycker jag är sjukt. Vad är det som gör att bara för att det inte finns en pojke som älskar mig och vill ha mig för just den jag är så är jag ingen. Jag vill på något sätt motsäga mig den kraft som kärleken (eller brist på den) får över människor. Jag vill kunna känna mig hel utan att sakna något eller någon. Att jag utan just honom är stark ändå. Att det är jag som har kontroll, så vill jag känna. Men så kommer den... känslan av saknad och förlust som naglar sig fast i hjärtat och äter upp det från insidan. Den äter sig ut genom kroppen och lämnar min själ och mitt sargade hjärta blottat för omvärlden. Det är sjukt när man får den där känslan.
Något att tänka på om du, precis som jag har den där känslan.

337

Love or don´t love

Bilder och ord om kärlek och livet, och smink och skönhet på ett hörn

RSS 2.0